Emmaljunga
Select language

Emmaljunga kundservice

Emmaljunga barnvagnar säljs endast genom auktoriserade återförsäljare i butik. Vi vill att du skall ha möjlighet att provköra Emmaljungavagnarna i butik för att uppleva kvalitén och komforten innan du bestämmer dig. Du kommer att använda vagnen nästan dagligen under de närmsta åren. Därför är det viktigt att du väljer rätt barnvagn, som passar dig och dina behov.

Våra auktoriserade återförsäljare har alltid ett aktuellt grundsortment av Emmaljungavagnar i sin utställning som täcker vårt utbud från stora, rymliga kombivagnar (Duo Combi) till smidiga lätta stadsvagnar (Scooter, City Cross, Super Nitro, Viking, Super Viking och Double Viking).

Emmaljunga återförsäljare är utbildade i vårt sortiment och hjälper dig att hitta rätt barnvagn samt erbjuder dig god service efter köpet. Här hittar du även färgkartor med alla tyger och kataloger.

Vi är stolta över den fina komfort och kvalité som Emmaljunga står för. Därför vill vi bjuda in dig till närmaste butik för att upptäcka Emmaljungas verkliga värde.

Din återförsäljare erbjuder även servicekontroller enligt serviceplanen som följer med köpet av din Emmaljungavagn. OBS! Servicekontroller är frivilliga och bidrar till att förlänga din barnvagns livstid. Servicekontroller är tjänster som medför kostnader och påverkar inte garanti- eller reklamationsåtaganden.